Les 2 Alpes

Les 2 Alpes is reeds meerdere jaren de thuisbasis van Snowjam en biedt alles wat dit evenement nodig heeft. Les 2 Alpes staat voor 430 hectare pistes, skiën tot 3600m hoogte, een adembenemende off-piste-afdaling naar La Grave en één van de mooiste snowparcs ter wereld, wat heb je meer nodig...

225km geprepareerde pistes, 53 liften, 104 pistes en skiën tot 3600m. De skipas van Les Deux Alpes geeft toegang tot 104 pistes en staat altijd garant voor sneeuw. Via de supersnelle Funiculaire bereik je een hoogte van maar liefst 3568 m (Dôme de la Lauze). Hier kan je in de zomer zelfs komen skiën of snowboarden. Snowboarders en skiërs van elk niveau kunnen zich uitleven op 225 km goed geprepareerde skipistes. Ook voor off-piste liefhebbers zijn er volop mogelijkheden. Voor de echte cracks is er de mogelijkheid om een sensationele afdaling te maken naar La Grave.

Freeride, freestyle en speciale “slides” voor alle disciplines en niveau’s.
Nieuw en absoluut innovatief zijn de zogenaamde “slides”, speciale zones naast de pistes. Er zijn drie slides, ieder met zijn eigen karakter. De Style’in slide is een groot snowpark met o.a. een halfpipe, een slopestyle met rails en boxen en meerdere jumps. De Cross’in slide is vooral op snelheid en uitdaging gericht met canyons en cascades. Bij de Ride’in slide gaat het om freeride met corniches en een afdaling van maar liefst 80%. Hier ervaar je de sensatie, ook als je nog niet zo’n vergevorderde snowboarder of skiër bent, die je normaal alleen off-piste ervaart!